Blagovna znamka - Prid' puj!

tl_files/Novice/vlakec/eu.jpgtl_files/Novice/vlakec/ekrp.jpgtl_files/Novice/vlakec/leader.jpg tl_files/Novice/vlakec/rs.jpgtl_files/Novice/vlakec/las dbk.jpgtl_files/Novice/vlakec/ost.jpg

»Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje«

 

Blagovna znamka Prid' puj bo označevala kontrolirano poreklo izdelkov iz območja občine Šmarješke Toplice.

 

Namen združevanja izdelkov pod blagovno znamko je zagotoviti razpoznavnost visoko kvalitetnih, naravnih izdelkov iz naše občine in s tem posredno tudi promocijo le-te.

 

Izdelki blagovne znamke nastajajo v okviru dopolnilnih dejavnosti na kmetijah, domače in umetnostne obrti ter ekološke pridelave.

 

V ponudbi bodo sledeči izdelčni sklopi:

 

1. Mlevski izdelki in izdelki iz moke ,

2. Sadni izdelki, alkoholne pijače iz sadja,

3. Zelenjava in izdelki iz zelenjave,

4. Mlečni izdelki,

5. Suhomesnati izdelki, izdelki iz mesa,

6. Čebelji pridelki in izdelki iz medu,

7. Pekovski izdelki, jajca, rezanci,

8. Vino,

9. Izdelki iz domače in umetnostne obrti ter drugi ročno izdelani izdelki,

10. Gozdni sadeži in izdelki iz gozdnih sadežev.

 

 

Projekt Trajnostni razvoj občine Šmarješke Toplice je sofinanciran iz sredstev LEADER, 4. Osi EKSRP. Organ upravljanja za Program razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007-2013 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje. Nosilec projekta Občina Šmarješke Toplice. Partnerji: Terme Krka d.o.o., PE Šmarješke Toplice; Društvo podeželskih žena in deklet Bela Cerkev, Društvo podeželskih žena Šmarjeta in Komunala Novo mesto d.o.o.

 


Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki